Išsilaisvinimas nuo laisvalaikio (apie Juozapo Paškausko disertaciją „Laisvalaikio kultūra didžiuosiuose Lietuvos miestuose ir provincijoje XIX a. pabaigoje – XX a. pradžioje“ ir jos gynimą) - Šipelytė, Monika (Lietuvos istorijos studijos, 2018)
...
Keywords: -