Naujai atrastos partizaninio karo erdvės - Noreika, Dainius (Lietuvos istorijos studijos, 2017)
Apie Aistės Petrauskienės disertaciją „Partizaninio karo vietos: įamžinimas ir įpaveldinimas nepriklausomoje Lietuvoje“ ir jos gynimą