Domi Suae Quilibet Rex - Zarankaitė, Toma (Lietuvos istorijos studijos, 2017)
Apie Neringos Dambrauskaitės disertaciją „Bajorų namų ūkis Lietuvos Didžiojoje Kunigaikštystėje XVI a.–XVII a. I pusėje“ ir jos gynimą