Užmiršti „aukso amžiaus“ liudytojai - Balčiūnaitė, Brigita (Lietuvos istorijos studijos, 2017)
Rec.: Wioletta Pawlikowska-Butterwick, Liudas Jovaiša, Vilniaus ir Žemaičių katedrų kapitulų statutai, Vilnius: Lietuvių katalikų mokslo akademija, 2015