Pramonės architektūra: saugoti ar pamiršti? - Polkaitė-Petkevičienė, Giedrė (Lietuvos istorijos studijos, 2017)
Rec.: Marija Drėmaitė, Progreso meteoras: Modernizacija ir pramonės architektūra Lietuvoje 1918–1940 m., Vilnius: Lapas, 2016