Pakeliui į pažinimą: ieškojimai suteikia sparnus - Černevičiūtė, Sigita (Lietuvos istorijos studijos, 2017)
Apie Gražinos Sviderskytės disertaciją „S. Dariaus ir S. Girėno byla: istorinis vyksmas, traktuotė, naratyvo kaita“ ir jos gynimą