Išdavystės anatomija - Zarankaitė, Toma (Lietuvos istorijos studijos, 2017)
Apie Andrėjaus Ryčkovo disertaciją „Valdovo išdavystės samprata Lietuvos Didžiojoje Kunigaikštystėje XIII a. pab. – XVI a. viduryje“ ir jos gynimą