Polkai reikia dviejų - Saviščevas, Eugenijus (Lietuvos istorijos studijos, 2016)
Rec.: Robert Frost, The Oxford History of Poland-Lithuania, Volume I: The Making of the Polish-Lithuanian Union, 1385–1569, Oxford University Press, 2015.