Įdomusis XIX amžius: naujos įžvalgos ir tarpdisciplininių metodų taikymas - Naudžiūnienė, Akvilė (Lietuvos istorijos studijos, 2016)
Rec.: Darius Staliūnas, Enemies for a Day: Antisemitism and Anti-Jewish Violence in Lithuania under the Tsars, CEU Press, 2015