Neįprastos disertacijos neįprastas gynimas - Streikus, Arūnas (Lietuvos istorijos studijos, 2012)
Apie Ramūno Labanausko daktaro disertacijos „Jaunųjų katalikų sąjūdžio genezė, ideologiniai principai ir jų realizavimo praktika (1918–1940)“ ir jos gynimą