Privatus pakartotinis disertacijos gynimas arba alternatyvi komisija - Varakauskaitė, Egle (Lietuvos istorijos studijos, 2012)
Apie Tomo Vaisetos disertaciją „Nuobodulio visuomenė: vėlyvojo sovietmečio Lietuva (1964–1984)“ ir jos gynimą