Katalogo detalės spindesys - Liepuonius, Vladas (Lietuvos istorijos studijos, 2012)
Rec.: Baronas Darius, Dubonis Artūras, Petrauskas Rimvydas. Lietuvos istorija. XIII a. – 1385 m. valstybės iškilimas tarp Rytų ir Vakarų. Vilnius: Baltos lankos, 2011.