Apie rezistenciją ir šešias Birželio savaites - Stasiulis, Stanislovas (Lietuvos istorijos studijos, 2012)
Rec.: Rezistencijos pradžia: 1941-ųjų Birželis: dokumentai apie šešių savaičių Laikinąją Lietuvos Vyriausybę /Sud. V. Landsbergis. Vilnius, 2012, 110 p.; Alfredas Bumblauskas. Recenzijos recenzija; Stanislovas Stasiulis. Atsakymas prof. Alfredui Bumblauskui