Sine Dubio - Volungevičius, Vytautas (Lietuvos istorijos studijos, 2014)
Apie Ingos Leonavičiūtės daktaro disertaciją „Šv. Brunonas Kverfurtietis ir 1009 m. misija: šaltinotyrinis aspektas“ ir jos gynimą