Geopolitinės realijos Paryžiaus ir Kauno santykiuose tarpukariu - Grodis, Andrius (Lietuvos istorijos studijos, 2013)
Apie Vilmos Bukaitės daktaro disertaciją „Lietuvos Respublikos politiniai ir diplomatiniai santykiai su Prancūzija 1919–1940 m.“ ir jos gynimą