Apie Vitos Malašinskienės disertaciją „LDK kanceliarijos struktūra ir veikla 1566–1623 m.“ ir jos gynimą / On Vita Malašinskienė’s Doctoral Thesis “Chancellery of the Grand Duchy of Lithuania: Structure and Practice in 1566–1623”, and Its Defense - Borzenkaitė, Alina (Lietuvos istorijos studijos, 2026)
-