Neužgesusių Europos žiburių beieškant - Miller, Alisa (Lietuvos istorijos studijos, 2025)
Apie Teodoro Žuko disertaciją „Pirmojo pasaulinio karo kaltės ir atsakomybės aiškinimai XXI a. Vakarų istoriografijoje“ ir jos gynimą