Tomo Hussarzewskio vieša kalba, pasakyta 1783 m. Lietuvos Didžiosios Kunigaikštystės Vyriausiojoje mokykloje, pradedant viešas visuotinės istorijos paskaitas - Raila, Eligijus (Lietuvos istorijos studijos, 2024)
-