Vakarų Europos valdovų rekomendaciniai raštai Lietuvos didžiojo kunigaikščio Kazimiero dvariškiui. Aleksandro Soltano politinės veiklos štrichai - Trimonienė, Rita (Lietuvos istorijos studijos, 1996)
-