Objektyviai apie Antaną Sniečkų. - Rec.: Tininis V. Sniečkus: 33 metai valdžioje (Antano Sniečkaus biografinė apybraiža). - Vilnius: Lietuvos karo akademija, 1995. - 192 p. - Kasperavičius, Algis (Lietuvos istorijos studijos, 1998)
-