Kalnėno recenzija „Žemaitijos istorijai". - Rec.: Butrimas A, Žulkus V., Nikžentaitis A, Vaivada V., Aleksandravičius E. Žemaitijos istorija. Vilnius: Regnum fondas, 1997. 336 p. - Vyšniauskas, Arūnas (Lietuvos istorijos studijos, 2000)
-