Skandinavija Lietuvos užsienio politikoje. -Rec.: Grigaravičiūtė S. Skandinavija Lietuvos diplomatijoje 1918-1940 metais. Vilnius, 2002. 291 p. - Pivoras, Saulius (Lietuvos istorijos studijos, 2003)
-