Slaptieji 1939 metų SSSR - Vokietijos susitarimai ir Lietuvos Nepriklausomybės (ne)atkūrimo vizijos bei keliai (1988-1990) - Šepetys, Nerijus (Lietuvos istorijos studijos, 2003)
Trūksta pirmų dviejų puslapių.