Vokiečių ordinas: sena ir nauja. - Rec.: Boockmann H. Vokiečių ordinas. Dvylika jo istorijos skyrių (iš vokiečių k. vertė A Nikžentaitis ). Vilnius, 2003. 296 p . - Ščavinskas, Marius (Lietuvos istorijos studijos, 2004)
Rec.: Boockmann H. Vokiečių ordinas. Dvylika jo istorijos skyrių (iš vokiečių k. vertė A. Nikžentaitis). Vilnius, 2003. 296 p.