Vilniaus šv. Kotrynos stačiatikių parapija 1925-1936 metais: opozicijos Varšuvos bažnytinei vadovybei židinys - Marcinkevičius, Andrius (Lietuvos istorijos studijos, 2004)
Trūksta paskutinio puslapio su angliška santrauka.