Stačiatikių Bažnyčios Lietuvoje istorijos peripetijos 1918-1940 metais (Apie Andriaus Marcinkevičiaus daktaro disertaciją „Stačiatikių Bažnyčia Lietuvoje 1918-1940 m." ir jos gynimą) - Gaidis, Ryšard (Lietuvos istorijos studijos, 2006)
-