Dvišalių Lietuvos ir Čekoslovakijos santykių (1918-1939) dinamika: naujas indėlis į Lietuvos diplomatijos istoriją (Dalios Bukelevičiūtės daktaro disertacijos gynimas) - Grigaravičiūtė, Sandra (Lietuvos istorijos studijos, 2006)
-