Kas netilpo tarp politikos ir diplomatijos? Rec.: Kasparavičius A. Tarp politikos ir diplomatijos: Šventasis Sostas ir Lietuvos Respublika. Vilnius, 2008. 762 [32] p. - Streikus, Arūnas (Lietuvos istorijos studijos, 2008)
-