Būtovės slėpiniai be televizijos kamerų. Rec: Visa istorija yra gyvenimas: 12 sakytinės istorijos epizodų. Edvardą Gudavičių kalbina Aurimas Švedas. Vilnius: Aidai, 2008. 278 p. - Norkus, Zenonas (Lietuvos istorijos studijos, 2009)
-