Verta trijų daktaro laipsnių (apie Bernardo Gailiaus disertacijos „1944-1953 m. partizanų karas šiuolaikinėje Lietuvos istorinėje, politinėje ir teisinėje kultūroje" gynimą) - Kaminskaitė-Jančiorienė, Lina (Lietuvos istorijos studijos, 2010)
-