Dvi disertacijos apie paveldosaugą (apie Salvijaus Kulevičiaus disertaciją Lietuvos paveldosaugos idėjiniai modeliai ir jų raiška praktikoje sovietmečiu ir Agnės Vaitkuvienės Kultūros palikimo įpaveldinimo procesai sovietinėje ir posovietinėje Lietuvoje - Drėmaitė, Marija (Lietuvos istorijos studijos, 2011)
-