Lietuviškoji fotografijos mokykla sovietinės ideologijos kontekste (apie Margaritos Matulytės daktaro disertaciją , Fotografijos raiškos ir sklaidos Lietuvoje sovietizavimas") - Drėmaitė, Marija (Lietuvos istorijos studijos, 2011)
-