Naujas etapas Kaliningrado srities archeologijoje (konferencija Baltijos regiono archeologija: nauji atradimai ir tyrimai, Kaliningrad, 2010 m. lapkričio 17-19 d.) - Tamulynas, Linas (Lietuvos istorijos studijos, 2009)
-