Į dienos šviesą - Rasickaitė, Ignė (Lietuvos istorijos studijos, 2023)
Apie Lauryno Peluričio disertaciją „Ola ir dvi saulės. Filosofija sovietų Lietuvoje (1944–1986). Institucijos, asmenybės, idėjos“ ir jos gynimą / On Laurynas Peluritis’ Thesis „The Cave and Two Suns. Philosophy in Soviet Lithuania (1944–1986). Institutions, Personalities, Ideas“