„Ateis amerikonai ir mus išvaduos“: naujas žvilgsnis į Lietuvos pokario visuomenę - Matimaitytė, Rūta (Lietuvos istorijos studijos, 2023)
Rec.: Regina Laukaitytė, Pokaris Lietuvoje. Belaukiant išlaisvinimo, Vilnius: Lietuvos istorijos institutas, 2022.