Pasivaikščiojimas po šešių arų sodo sklypelį - Suchodolskytė, Agnė (Lietuvos istorijos studijos, 2022)
Apie Mato Šiupšinsko disertaciją „Kolektyvinio sodo fenomeno urbanistinis ir sociokultūrinis aspektai: Sovietinės Lietuvos atvejis“ ir jos gynimą / On Matas Šiupšinskas Thesis „Urban and Socio-cultural Aspects of the Collective Garden Phenomenon: The Case of Soviet Lithuania“