Finis et initium - Zorkienė, Brigita (Lietuvos istorijos studijos, 2019)
Apie Mildos Kvizikevičiūtės disertaciją „Vakarų Europa XVI a. antrosios pusės – XVIII a. Lietuvos Didžiosios Kunigaikštystės kelionių raštijoje“ ir jos gynimą