Holokaustas Lietuvoje iš keturių pusių (apie Stanislovo Stasiulio disertaciją „Holokausto Lietuvoje istoriografija: tradicijos ir problemos“ ir jos gynimą) - Dambrauskas, Audrius (Lietuvos istorijos studijos, 2018)
[tekstas lietuvių kalba]