„Ни на кого надеи не маю, толко на милосердного Бога да на вашу милость“: Lietuvos kilmingųjų laiškai, adresuoti valdovo raštininkui Jonui Bogdanaičiui Sapiegai, [1507]–[1515] m. - Ryčkov, Andrej (Lietuvos istorijos studijos, 2018)
[tekstas lietuvių kalba]