Demografijos labirintuose (apie Jono Drungilo disertaciją „Lenkų bajorų integracija Žemaitijoje: migracija, kalba, atmintis XVI a.–XVIII a.“ ir jos gynimą) - Vaitkus, Tomas (Lietuvos istorijos studijos, 2018)
[tekstas lietuvių kalba]