Stranger in a Strange Land (apie Arnaud Parent disertaciją „Prancūzai Abiejų Tautų Respublikos pertvarkyme Stanislovo Augusto valdymo laikotarpiu (1764‒1795 m.)“ ir jos gynimą) - Tumelis, Karolis (Lietuvos istorijos studijos, 2018)
[tekstas lietuvių kalba]