Pirmoji disertacija apie KGB veiklą Lietuvoje - Bubnys, Arūnas (Lietuvos istorijos studijos, 2012)
Apie Kristinos Burinskaitės daktaro disertaciją „LSSR KGB veiklos ideologiniaiir politiniai aspektai 1954–1990 m.“ ir jos gynimą