Kas gi tas sovietinis kinas? - Paškauskas, Juozapas (Lietuvos istorijos studijos, 2014)
Apie Linos Kaminskaitės-Jančorienės daktaro disertaciją „Kinas sovietų Lietuvoje: sistemos raida ir funkcijų kaita (1944–1970 metai)“ ir jos gynimą