Rec.: Dokumenty strony polsko-litewskiej pakoju melnenskiego z 1422 roku/ Wydali Przemyslaw Nowak i Piotr Pokora. Poznan: Wydawnictwo Poznanskie, 2004. 101 p. - Petrauskas, Rimvydas (Lietuvos istorijos studijos, 2005)
-
Keywords: -