Ukrainos Metų knyga - Švedas, Aurimas (Lietuvos istorijos studijos, 2012)
2012 m. vasarį Ukrainoje paskelbti Ukrainos Prezidento premijos „Ukrainos metų knyga“ 2010–2011 m. laureatai. Vienos iš trijų nominacijų – „Už indėlį ugdant jaunąją kartą“ («За сприяння у вихованні підростаючого покоління») – nugalėtoja tapo „Žalgirio mūšis – tautų mūšis“.