Žemaitijos christianizacija europiniuose kontekstuose - Žiemelis, Darius (Lietuvos istorijos studijos, 2014)
Apie Mangirdo Bumblausko daktaro disertaciją „Žemaitijos christianizacija ir pagonybės veiksnys XV–XVI a.“ir jos gynimą