Review of Mountaineer on „Žemaitijos istorija". Reference for Butrimas A, Žulkus V., Nikžentaitis A, Vaivada V., Aleksandravičius E. Žemaitijos istorija. - Vilnius: Regnum fondas, 1977. - 336 p. - Vyšniauskas, Arūnas (Lietuvos istorijos studijos, 2000)
-