Lietuvos Didžiosios Kunigaikštijos tradicija ir tautiniai naratyvai - Bumblauskas, Alfredas; Potašenko, Grigorijus (Lietuvos istorijos studijos, 2009)
Sud. A. Bumblauskas, G. Potašenko. Vilnius: Vilniaus universiteto leidykla, 2009. T. 7, 376 p.