Lietuvos Didžiosios Kunigaikštijos tradicija ir paveldo dalybos. Sud. A. Bumblauskas, Š. Liekis, G. Potašenko. Vilnius: Vilniaus universiteto leidykla, 2008. T. 5, 435 p. - Bumblauskas, Alfredas; Potašenko, Grigorijus (Lietuvos istorijos studijos, 2008)
Sud. A. Bumblauskas, Š. Liekis, G. Potašenko. Vilnius: Vilniaus universiteto leidykla, 2008. T. 5, 435 p.