Eike’s von Repgow’o 2012 metų premija: saksų-Magdeburgo teisės istorijos tyrimai Lietuvoje sulaukė tarptautinio pripažinimo - Vyšniauskas, Arūnas (Lietuvos istorijos studijos, 2012)
Iš Vokietijos mus pasiekė džiugi žinia. Vilniaus universiteto Istorijos fakulteto Senovės ir viduramžių katedros docentei dr. Jolantai Karpavičienei, kuri yra ir Nacionalinio muziejaus Lietuvos Didžiosios Kunigaikštystės valdovų rūmų direktoriaus pavaduotoja, 2012 m. spalio 18 d. Magdeburge įteikta šių metų Eike’s von Repgow’o premija.